Cursussen

De diverse cursussen van Talking Matters! zijn erop gericht je te leren hoe je je eigen spreekvaardigheid kunt verbeteren. Doordat er uitsluitend Engels wordt gesproken tijdens de lessen zul je je snel vertrouwd voelen met deze taal.

Naast conversatiecursussen biedt ‘Talking Matters!’ vakantiecursussen, bijles, examentraining en telefoontraining.

Uiteraard is het ook mogelijk privéles te volgen. Vraag in dat geval vrijblijvend een offerte aan.

Small Talk

Deze cursus draait om conversatie. Omdat de voertaal Engels is, ben je vanaf de eerste les bezig met het ontwikkelen van je vaardigheden. Je leert spreken over onderwerpen uit het dagelijks leven, zaken die je bezighouden, of je bespreekt het nieuws. Er is ruim aandacht voor grammatica in deze cursus en je leert de grammaticaregels meteen toepassen in je conversatie. Let’s chat!

Aantal lessen: 10

Duur: 1,5 uur

Groepsgrootte: 4-8 personen

Kosten: € 160,-

Talking holidays

Kun je de weg vragen als je op vakantie bent? Hoe reserveer je een tafel in een restaurant en hoe vraag je na het diner om de rekening? In deze cursus word je bepakt en bezakt met het Engels dat je nodig hebt als je op reis gaat. Grab your bags and fill them with language!

Aantal lessen: 6

Duur: 1 uur

Groepsgrootte: 4-8 personen

Kosten: € 95,-

A matter of basics

Als je naar de bovenbouw van de middelbare school gaat, verschuift de focus op de basis van de Engelse taal naar lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheden. Deze cursus bereidt je goed voor op het toepassen van je kennis van het Engels. We herhalen de basis en werken aan je vocabulaire en grammatica. De lessen zijn erop gericht je inzicht te geven in hoe de taal werkt, zodat je snapt hoe je zinnen kunt maken en begrijpen.

Insight gives pleasure!

Aantal lessen: 6

Duur: 1 uur

Groepsgrootte: 4-8 personen

Kosten: € 95,-

Privéles

Natuurlijk is het ook mogelijk om privéles te komen volgen. Bel of mail voor meer informatie.

Kosten: € 45,- per uur